Skinner og bandager

Det rigtige valg af skinner og bandager

Ofte er der i forbindelse med ergoterapeutisk behandling behov for skinner. Disse skinner kan anvendes til korrektion af fejlstillinger, fungere som smertelindring, være forebyggende mod uhensigtsmæssige bevægelser samt til kontrol af bevægelser.

Din personlige skinne

Her ses et eksempel på en specialfremstillet skinner i et termoplastisk materiale fra Orfit. Et af verdesn førende firmaer indenfor termoplastisk materiale.

Skinnen vist til højre anvendes ved ulnaris skader. På dansk kalder vi det for nerve skader. Det er typisk en klemt eller skadet nerve i underarmen, eller ved en brækket/slået albue, at disse gener opstår.

Skinnen afhjælper den klo lignende hånd, der kommer til udtryk ved disse nerve skader.

Bandager

Bandager kan være præfabrikerede håndledsbandager med eller uden tommel støtte som vist på foto.

Vi har flere slags bandager i klinikken i forskelligt materiale og med forskellig stivhed alt afhængig af behov. Alle håndledsbandager tilrettes, så de sidder perfekt.


Silversplints

Silversplints er skinner i sølv, der fremstilles i Norge af ergoterapeut, ortopæditekniker og sølvsmed Griet van Veldhoven. Disse skinner fremstilles efter mål til den enkelte og anvendes til fingre som på grund af f.eks. fejlstillinger har behov for permanent støtte. Ved anvendelse af Silversplints vil håndens funktion kunne bedres væsentligt. Patienten vil opnå bedre færdigheder i hverdagens bevægelser.


Tilpasses dit behov

Silversplints vælges ud fra de behov som patienten har, samt design og æstetik.