Skinner og bandager

Vi har et stort udvalg af skinner og bandager

Ofte er der i forbindelse med ergoterapeutisk behandling behov for skinner. Disse skinner kan anvendes til korrektion af fejlstillinger, smertelindring, forebyggelse mod uhensigtsmæssige bevægelser og til kontrol af bevægelser.

Nogle skinner vil blive fremstillet i klinikken og direkte på patienten. De fleste skinner fremstilles af lavtemperaturplast, som er formbart og modelerbart ved temperatur på 65-80°.

Din personlige skinne

Her ses to eksempler på specialfremstillet skinner.


Materialet

Orfit Industries udvikler og producerer termoplastiske skinnematerialer, der har den højest mulige kvalitet for terapeuten, som skal tilpasse skinnen.

Det betyder, at du får den bedst mulige kvalitet og komfort.

I Ergoklinikken fremstiller vi din unikke skinne, direkte på dig, som du kan tage med hjem med det samme.


Bandager

Bandager kan være præfabrikerede håndledsbandager med eller uden tommelstøtte som vist på fotos.

Vi har flere slags bandager i klinikken i forskelligt materiale og med forskellig stivhed alt afhængig af behov. Alle håndledsbandager tilrettes, så de sidder perfekt.


Silversplints

Silversplints er skinner i sølv, der fremstilles i Norge af ergoterapeut, ortopæditekniker og sølvsmed Griet van Veldhoven. Disse skinner fremstilles efter mål til den enkelte og anvendes til fingre som på grund af f.eks. fejlstillinger har behov for permanent støtte. Ved anvendelse af Silversplints vil håndens funktion kunne bedres væsentligt. Patienten vil opnå bedre færdigheder i hverdagens bevægelser.


Tilpasses dit behov

Silversplints vælges ud fra de behov som patienten har, samt design og æstetik.