Om os

Vores målsætning

Målsætningen er optimal og specialiseret genoptræning af hænder og arme efter skade og sygdom. Behandlingen tager så vidt muligt udgangspunkt i evidensbaserede metoder samt den teoretiske og faglige viden vi løbende følger med i, så patienten får behandling ud fra de nyeste og bedste metoder. 

Patienten indgår som aktiv part i behandlingen. Det forventes, at patienten selv tager ansvar for de opgaver, som foreslås som hjemmetræning for at nå et optimalt behandlingsresultat.


Firmaprofil

Ergoklinikken er privatejet af Specialergoterapeut i håndterapi Kirsten C. Pedersen. 

Vi bestræber os på ikke at have nogen ventetid, da det er vigtigt for os, at vores patienter kan komme til så hurtigt som muligt efter en operation eller anden akut opstået problematik. Vi vil til enhver tid arbejde tæt sammen med din egen læge. 

De tilknyttede terapeuter har mange års erfaring i behandling af patienter med håndkirurgiske, ortopædkirurgiske og reumatologiske patienter.

Læs om vores personale her. 

Fremstilling af fingerskinner i sølv foregår hos vores Certificeret Silversplint Expert og Speciale ergoterapeut i håndterapi, Kirsten C. Pedersen.

Kirsten har mere end 15 års erfaring med fremstilling af Silversplint fingerskinner. Hun er den eneste i Danmark, der er certificeret til at foretage opmåling. Herudover har vi mulighed for, at fremstille skinner af termoplastisk materiale fra det verdens førende belgiske firmaet Orfit.