Skinner

     

 

Meget ofte er der i forbindelse med ergoterapeutisk behandling behov for skinner. Disse skinner kan anvendes til korrektion af fejlstillinger, smertelindring, forebyggelse mod uhensigtsmæssige bevægelser og til kontrol af bevægelser.

Nogle skinnerne vil blive fremstillet i klinikken og direkte på patienten. De fleste skinner fremstilles af lavtemperaturplast som er formbart og modelerbar ved temperatur på 65-80°.

 

Orfit skinne

Her ses to eksempler på skinner fremstillet i klinikken

 

 

 

 

Bandager

Bandager kan være præfabrikerede håndledsbandager både med eller uden tommelstøtte, som vist nedenfor.

Vi har flere forskellige slags bandager i klinikken og i forskelligt materiale og med forskellig stivhed, alt afhængig af behov. Alle håndledsbandager tilrettes så de sidder perfekt.

 

Ortose med tommel   haandledsbandage uden tommel

 

Se vores udvalg på vores webshop her

 

 

SIlversplints

Sliversplints er skinner i sølv der fremstilles i Norge af ergoterapeut, ortopæditekniker og sølvsmed Griet van Veldhoven. Disse skinner fremstilles efter mål til den enkelte, og anvendes til fingre somf.eks.  p.g.a. fejlstillinger, har behov for permanent støtte. Ved anvendelse af Silversplints vil håndens funktion kunne bedres væsentligt og patienten vil opnå bedre færdigheder i hverdagens bevægelser.

 

Silversplints vælges ud fra de behov som patienten har, samt design og æstetik.

Læs mere om silversplints her og på vores webshop her

 

Her ses eksempler på silversplints

  Silversplint MCP