Silversplints

Silversplints

Vi er certificeret til at opmåle og tilpasse Silversplints - som de eneste på Sjælland.

Ergoklinikkens har et tæt samrarbejde med ergoterapeut, sølvsmed og ortopædiingeniør Griet van Veldhoven bosiddende i Norge, som fremstiller stabiliserende fingerskinner i sølv. Disse fingerskinner fremstilles ud fra individuelle mål og ønsker. Formålet med samtlige fingerskinner kan især være ,enten at optimere håndfunktion og/eller stabilisere led og dæmpe smerter.

I Ergoklinkken er terapeuterne trænet af Griet og certificeret  i denne individuelle måltagning og disse mål sendes til Norge, hvor Griet har eget værksted. Når ringen kommer til Ergoklinikken, udføres den endelige tilpasning.

Silversplints benyttes bl.a. til gigtpatienter, hypermobile, Ehlers Danlos patienter, nogle nerveskader og til personer som har varige skader og mén på hænder.

Skinnerne er som eksempel ovenfor med til at gøre en forskel i den enkeltes hverdag. De er medvirkende til at give en bedre håndfunktion.

Skinnerne kan leveres enten i blank eller mat sølv, og fremstilles i flere forskellige bredder på sølvet.

Er personens led kraftige og det normalt er vanskeligt at få en ring ud over leddet, kan der laves små hængsler på ringen + lås, som gør at ringen kan åbnes og lukkes. (se nedenfor)

Er der manglende stabilitet i leddet til siderne kan der også laves stabilisering.

 

Priser udregnes efter model og mængde af sølv. Ring gerne og hør om pris.

Vurdering foregår i Ergoklinikkens lokaler. Vi tager udgangspunkt i din hverdag, hvilke situationer du har brug for stabilisering af leddene, og hvad som er din primære diagnose og dit behov generelt.

Ergoklinikken har erfaring for at flere kommuner dækker udgiften til Silversplints - vi kan derfor anbefale at kontakte din kommune og høre om ansøgning/bevilling til stabiliserende skinner. Kommuners incitament til bevilling er oftest at borgeren kan klare flere daglige opgaver ved hjælp af skinner og bandager. Vi hjælper dig gerne med at lave ansøgning til kommune.

Vi kan levere dine Silversplints, uanset hvad din kommune har af samarbejdsaftaler med andre leverandører. Du har nemlig frit valg af leverandør.