Om os

Vores målsætning

Målsætningen er optimal og specialiseret genoptræning af hænder og arme efter skade og sygdom.
Behandlingen tager udgangspunkt i, så vidt muligt evidensbaserede metoder, og den teoretiske og faglige viden, vil vi løbende følge med i, så patienten får behandling ud fra nyeste og bedste metoder.
 
Patienten indgår som aktiv part i behandlingen, og det forventes at patienten selv tager ansvar for de opgaver, som foreslås som hjemmetræning, for at nå et optimalt behandlingsresultat.
 

Firmaprofil

Ergoklinikken er privatejet af Specialergoterapeut i håndterapi Kirsten C. Pedersen.
 
Der foreligger ikke en aftale med Sygeforsikringen Danmark eller den offentlige sygesikring for privatpraktiserende ergoterapeuter, hvorfor al behandling i klinikken er egenbetaling. Har du en sundhedsforsikring enten privat eller gennem dit arbejde, så anbefaler vi dig at undersøge om de dækker ergoterapi. Det er forskelligt fra selskab til selskab.
Vi bestræber os på ikke at have nogen ventetid, da det er vigtigt for os, at vores patienter kan komme til så hurtigt som muligt efter en operation eller anden akut opstået problematik og vi vil til enhver tid arbejde tæt med sammen med din egen læge.
 
De tilknyttede terapeuter har mange års erfaring i behandling af patienter med håndkirurgiske, ortopædkirurgiske og reumatologiske patienter. Læs om vores personale her.
 
Fremstilling af fingerskinner i sølv foregår hos vores Certificeret Silversplint Expert og Speciale ergoterapeut i håndterapi, Kirsten C. Pedersen, der har mere end 15 års erfaring med fremstilling af silversplint fingerskinner og som er den ene af to der er certificeret til at foretage opmåling i hele Danmark. Herudover har vi mulighed for at fremstille skinner af materialer fra firmaet Orfit i Belgien. Orfit er verdens førende indenfor termoplastisk materiale til skinne brug.